Cautare

11003 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul constanta" (2.88 secunde)
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Astfel, in Constanta s-au realizat 283 de proiecte de investitii in agricultura si dezvoltarea infrastructurii rurale, in valoare de 205.893.525 de lei. Pe locul doi se situeaza judetul Suceava, cu 272 de proiecte, urmand apoi judetele Timis, cu 227 de proiecte si Iasi, cu 207 proiecte.
Guvernul va plati despagubiri cuprinse intre 5.000 si 30.000 de lei pentru exproprierea terenurilor agricole din judetele Constanta, Ilfov si Tulcea, pe care vor fi infiintate perdele forestiere de protectie a culturilor.
Predeal, judetul Brasov, S.C. ... Predeal, judetul Brasov, S.C. ... Constanta, S.C. ... Mamaia, judetul Constanta si S.C.
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
In ceea ce priveste candidatul formatiunii politice la Primaria Constanta, lucrurile nu s-au lamurit inca, asteptandu-se in continuare propunerile Organizatiei Municipale a PNL Constanta. ... "Ne pregatim de alegerile locale, insa deocamdata nu a fost nominalizat un candidat pentru Primaria Constanta.
Abia in vara lui 2010 vom putea ajunge pe litoralul romanesc pe autostrada, de la Bucuresti la Constanta.
'Dupa 12 ani de lucrari intrerupte si de termene amanate, autoritatile anunta ca vor finaliza, la anul, Autostrada Soarelui (A2), ce va lega Bucurestiul de Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
Complicitatea tacita a catorva banci ce activeaza si pe piata constanteana favorizeaza -cu ajutorul platilor prin virament- afacerile ilegale ale mafiei cerealelor din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", Cristian Radu (foto), comisarul sef al Garzii Financiare Constanta.
Explicatia "performantelor” incredibile ale lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, in domeniul jafului sistematic practicat cu sarguinta asupra patrimoniului Administratiei Portuare se afla in legaturile stranse de tip mafiot pe care seful APC-ului le intretine cu diverse structuri politico-administrative de la cel mai inalt nivel local si central.
Tot ieri, ministrul Transporturilor a declarat ca Portul Constanta "necesita investitii pentru a putea prelua traficul de marfuri catre Europa Centrala", iar in acest sens, a apreciat Ludovic Orban, este nevoie de imbunatatirea infrastructurii si marirea capacitatii terminalului de containere.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost...
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
Dosarul fostului director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Gheorghe Nicolau, dupa ce a trecut in prima instanta de fostul Parchet National Anticoruptie, aflat pe atunci in mainile pensionatului Ioan Otel, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, i-a convocat luni pe reprezentantii partidelor politice pentru a stabili data la care va fi convocat Consiliul Judetean Constanta in vederea reconstituirii acestui for.
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
google-analytics.com